stomen

Roerbakgerecht van rundvlees en peer

Receptinformatie

Hoofdgerecht
Meer dan 60 min

Snijd het vlees in reepjes van 0,5 cm dik. Maak een marinade van 2 eetlepels olie, rode peper, sojasaus, sherry en gembersiroop en zet het vlees hier een uurtje, afgedekt, in weg. Schep tussentijds eenmaal om. Neemt het vlees uit de marinade en dep het goed droog. Verhit een wok of royale bakpan. Voeg de resterende olie en bak het vlees om en om bruin. Neem de biefstuk of ossenhaaspuntjes uit de pan (rosbief en bieflapjes mogen erin blijven). Voeg de prei, peer en gember toe. Roerbak op hoge warmtebron 3-4 minuten. Doe de biefstuk of ossenhaaspuntjes terug in de pan, samen met de marinade. Brengt het gerecht op smaak met zout. Warm alles nog snel even door en serveer direct. Lekker met mihoen.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge