stomen

Roerbak van kalkoensaucijs, aubergine, aardappels en rucola

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Snijd de aubergine in blokjes. Droog ze eventueel zoals hierboven wordt beschreven.
Snipper de sjalotjes en teen knoflook.
Snijd de kruidenblaadjes fijn.
Snijd de saucijsjes in schuine stukjes.
Dep de aardappelpartjes droog.

Bereiding:
Verhit de wok droog voor. Schenk de olie langs de rand gelijkmatig in de wok. Schep de aardappelpartjes in de wok en roerbak ze goudbruin en al bijna gaar in 10 minuten. Schep dan de stukjes kalkoenworst en de sjalotjes erbij en roerbak 5 minuten. Voeg de aubergineblokjes en champignons toe en roerbak weer 5 minuten, zodat de paddestoelen vocht loslaten. Laat dit op hoog vuur al omscheppend verdampen. Schep op het laatst het knoflook, kruiden en rucola erdoor. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge