Rode spitskool salade met garnalen en sesamdressing
Receptinformatie
1. Snijd de spitskool in hele dunne reepjes en de bosui in schuine stukjes. Halveer het teentje knoflook.
2. Roer de limoensap met olie, sesamolie, ketjap, zout en peper tot een dressing en laat de knoflook in de dressing trekken. Schep de spitskool door de dressing.
3. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
4. Verwijder de knoflook uit de spitskoolsalade en verdeel deze over 4 borden. Schep de cocktailgarnalen, bosui en taugé over de salade en garneer de salade met sesamzaad. Lekker met stokbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.