stomen

Rode spitskool gado gado met ei

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

1. Snij de spitskool in dunne reepjes. Maak de worteltjes schoon en snijd deze in plakjes. Maak de sperziebonen schoon en halveer deze.

2. Kook de rijst in een pan met water en zout volgens de grebuiksaanwijzing op de verpakking. Kook intussen in een pan met koud water de eieren in 8-10 minuten hard. Kook in een andere pan met kokend water de sperziebonen en worteltjes in 6-7 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze onder koud stromend water afkoelen.

3. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze. Giet kokend water over de taugé.

4. Verwarm de satésaus. Verdeel de rode spitskool, worteltjes, sperziebonen, taugé en eieren over 2 borden, schenk satésaus over de groenten en garneer deze met seroendeng. Serveer de gado gado met rijst.