stomen

Rode bieten met komkommer en rundvlees uit de wok

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Snijd het wit van de bosuitjes in dunne plakjes en het groen in stukjes van 2 cm. Snijd de komkommer in stukjes van 3-4 cm en snijd deze in plakjes.

Bereiding:
Verhit een wok droog voor. Roerbak hierin de rookspekreepjes op halfhoog vuur, zodat ze vet loslaten. Voeg eventueel 1-2 eetlepels olie toe. Schep het wit van de uitjes en de aardappelschijfjes erbij en roerbak 10 minuten, zodat de aardappeltjes goudbruin en gaar worden. Schuif aardappels en uien aan de kant, laat het bakvet naar het midden van de wok lopen en zet het vuur hoger. Roerbak hierin de runderreepjes 2 minuten, zodat ze bruin en nét gaar worden. Schep de plakjes biet en komkommer erbij en roerbak op hoog vuur alles warm in 3-4 minuten. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en schep op het laatst het bosuigroen erdoor. Breng het gerecht pittig op smaak met zout en peper.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge