Rode bessen met chocoladerijst
Receptinformatie
Breng de chocolademelk met de cacao en 30 g suiker een de kook. Strooi de rijst erin en laat de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking zachtjes gaarkoken. Was en ris de bessen (houd enkele achter voor de garnering) en zet ze weg, bestrooit met 45 gram suiker. Laat de bessen na 20 minuten in een zeef uitlekken. Giet de rijst in de zeef en laat ook deze goed uitlekkenen afkoelen. Schep de bessen luchtig door de chocoladerijst. Verdeel het mengsel over 4 schaaltjes en garneer met de achtergehouden bessen en een kaneelbeschuitje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.