Rijk gevulde vissoep met wortels en uien
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verdeel de hutspot in uien en wortels
Bereiding:
Verhit in een braadpan of kookpan de olie en fruit hierin de uien goudbruin. Roer de tomatenpuree erbij, knijp de knoflookteen boven de pan uit en roerbak 1 minuut.
Voeg de aardappelblokjes en wortels toe en roerbak 2 minuten.
Schenk de visfond en de melk erbij en breng de soep onder af en toe roeren aan de kook. Dek de pan af en kook de soep zachtjes 5 minuten door.
Pureer met de staafmixer de inhoud van de pan tot een gladde gebonden soep.
Schep de gemengde visfilet met zeevruchtencocktail in de soep, roer om en breng de soep opnieuw aan de kook. Kook de soep zachtjes 3 minuten.
Breng de soep op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.