Ratatouille Provencale
Receptinformatie
Was de aubergine, courgette en paprika. Verwijder de uiteinden van de aubergine en courgette en snijd deze groenten eerst in de lengte middendoor en vervolgens in plakjes. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snijd deze in blokjes. Pel de ui en de knoflook en hak beiden fijn.
Verhit de olie in een hapjes- of braadpan. Bak het gehakt rul in de hete olie en voeg de ui, knoflook, aubergine, courgette en paprika toe. Breng op smaak met zout, peper en Provençaalse kruiden. Stoof de groenten in 20-25 minuten gaar.
Serveren met gekookte rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.