stomen

Ratatouille hoofdgerecht

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
30-40 min

Maak de paprka schoon en snijd deze in reepjes. Maak de peper schoon, verwijder zaad lijsten en snijd hem klein. Hak de gepelde knoflook fijn. Was de aubergine en courgette, verwijder de uiteinden en snijd beide in blokjes. Ontvel zo nodig de tomaten en snijd ze in stukjes.

Verhit de olie in een ruime braad of hapjespan of wok. Bak de paprika en rode peper 1 minuut. Voeg de knoflook, aubergine en courgette toe en bak deze al roerende 2-3 minuten. Voeg de tomaten met het zakje kruidenbouquet van knorr toe en laat deze 2-3 minuten meebakken.

Lekker met gegrilleerd of gebakken rood vlees zoals biefstuk, entrecote, rosbief of tartaar of met varkenshaas of kip. Maar ook met gebakken tahoe smaakt deze ratatouille uitstekend.

Geef er ee gepofte aardappelen of gekookte rijst bij.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge