Radijssalade met kaas en veldsla
Receptinformatie
Maak de radijsjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes. Snijd de kaas in lucifervorm (3 cm lang, ½ cm breed). Snijd de gepelde eieren in plakjes. Knip de gewassen bieslook klein. Maak de veldsla schoon, was en droog het. Bekleed een grote slabak met veldsla en meng de overige ingrediënten in het midden van de bak. Maak de dressing door de ingrediënten goed te mengen en giet deze over de salade van buiten naar binnen (voor een goede verspreiding). Schep het middengedeelte een keer goed om.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.