stomen

Posteleinsalade met avocado en eieren, met stokbrood

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Halveer de avocado, verwijder de pit. Neem het vruchtvlees met behulp van een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes of reepjes. Schep ze, tegen verkleuring, om met het citroensap.

Zoek de postelein uit, snijd lange stelen er af.
Knip het bieslook in stukjes van 1-2 cm.
Snijd de kaas in reepjes.

Bereiding:
Zet de kwarteleitjes op onder koud water en breng het water aan de kook. Kook de kwarteleitjes nét hard in 4 minuten. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel ze en halveer ze.

Meng in een kom postelein, avocado, bieslook, kaas, kwarteleitjes en maïs met de dressing. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Serveer de salade met stokbrood.