Pizza met asperges en ei
Receptinformatie
Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook. Snijd van de onderkant van de asperges een stukje van 2-3 cm af. Verwarm de oven, met de bakplaat erin, voor op 225°C.
Snijd het Turkse brood in twee lagen. Halveer de tomaten en schep het vruchtvlees eruit. Snijd het peterseliegroen fijn. Leg de asperges in een kookpan, schenk het kokende water erbij en breng het opnieuw aan de kook. Kook de asperges in 10 minuten beetgaar. Leg de beide broodlagen met het snijvlak naar boven op het werkvlak. Bestrijk de pizzabodems met tomaatvruchtvlees. Verdeel de Goudse kaas er over. Breek op elk voorzichtig een ei, laat de eidooier heel. Schik op elke broodlaag 4 of 5 asperges om het ei. Verdeel de mozzarella gelijkmatig over de twee pizzabodems. Leg de pizza's op de hete bakplaat, schuif deze onder in de oven en bak de broodpizza.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.