Pizza Margaritha
Receptinformatie
Maak pizzadeeg van broodmix voor pizza of gebruik pizzadeeg uit de koeling of vriezer. Rol per persoon een min of meer ronde lap van 75-100 gram deeg uit (of maak een bakplaatpizza voor 2-3 personen). Bestrijk het deeg rijkelijk met tomatensaus voor pasta (naar traditioneel recept). Bestrooi de tomatensaus met de marjoraanblaadjes, het knoflookteentje en zout en peper naar smaak. Verdeel er de geraspte pizzakaas (gerijpte mozzarella) over. Bak de pizza’s bij 225°C in 12-15 minuten goudbruin en gaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.