Pilaf met vis, garnalen en prei
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snipper het sjalotje.
Pluk het korianderblad af.
Breng in een waterkoker 4 dl water aan de kook.
Bereiding:
Los het bouillontablet in het kokende water op.
Snijd de visfilet in mooie stukjes en schep ze met de garnalen om met 1 eetlepel kruidenpasta en 1 eetlepel limoensap.
Verhit in een hapjespan de bakboter. Fruit hierin op halfhoog vuur het sjalotje glazig. Schep de rijst erbij en bak de rijst glazig. Schep de prei en 2 eetlepels kruidenpasta erbij en roerbak 2 minuten. Voeg de bouillon toe. Roer de rijst om. Breng de bouillon aan de kook en laat de rijst, afgedekt en op een sudderplaatje of vlamverdeler, zachtjes gaar worden in 15 minuten. Schep na 8 minuten de gemarineerde vis en garnalen door de rijst en laat ze mee gaar worden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.