Pikante salsa
Receptinformatie
Snijdt de ui klein. Pel de knoflook en hak deze fijn. Maak de pepers schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijdt ze in heel smalle ringen. Pureer de ontvelde tomaten met vocht in een keukenmachine, met een staafmixer of wrijf ze door een roerzeef. Roer de ui, de knoflook, de pepers, het zout en het citroensap erdoor. Breng het mengsel aan de kook en proef of er wat suiker of honing aan toe moet worden gevoegd. Laat de saus circa 10 minuten onafgedekt zachtjes doorkoken. Serveer de salsa warm of koud.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.