Penne pasta met Marmande-mascarpone saus
Receptinformatie
Snijd de tomaten in blokjes. Pel de ui en snipper deze fijn. Pers het teentje knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper en hak deze fijn.
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook, rode peper, tomatenpuree en suiker ca. 5 minuten. Voeg de blokjes tomaat en oregano toe en laat de saus ca. 10 minuten afgedekt op zacht vuur koken.
Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in een pan met ruim kokend water en zout beetgaar. Roer de mascarpone door de tomatensaus en pureer de saus met de staafmixer. Breng de saus op smaak met zout en peper
Giet de pasta af, verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus over de pasta.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.