Pastinaakpuree met crème fraiche
Receptinformatie
Extra nodig: pureestamper, pureepers of passe-vite
1. Schil de pastinaak en de aardappel en snijd ze in blokjes van 3 cm. Plet het teentje knoflook.
2. Smelt de boter in de pan en bak hierin de blokjes pastinaak en aardappel met de knoflook ca. 5 minuten op middelhoog vuur tot de groente licht begint te kleuren.
3. Schenk 250 ml water bij de groente en verkruimel het bouillonblokje erboven. Laat de groente in ca. 15 minuten afgedekt op zacht vuur gaarkoken.
4. Giet de groente af en verwijder het teentje knoflook. Pureer de groente en roer er crème fraiche en oude kaas door. Breng de pastinaakpuree op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.