Pastinaak friet
Receptinformatie
1. Schil de pastinaak, verwijder indien nodig de harde kern en snijd de pastinaak in frietjes.
2. Breng in een pan de pastinaak met water aan de kook en kook deze in ca. 3 minuten beetgaar. Giet de pastinaak af en laat ze uitdampen.
3. Verhit de frituurolie in een pan op 180¢ªC en bak hierin de pastinaakfriet in 2 porties goudgeel en knapperig.
4. Schep de pastinaakfriet uit de frituurpan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bestrooi de pastinaakfriet licht met zeezout. Serveer de pastinaakfriet bij rundvlees- of wildgerechten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.