stomen

Pasta met broccoli en kruidenroomkaassaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
20-30 min

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout of groentebouillonpoeder beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de broccoli schoon. Schil de harde stengeldelen (of trek de opperhuid van de stelen af) en snijd deze in dunne, korte reepjes. Snijd de broccolirozetten van de stelen af en snijd ze overlangs in kleine roosjes. Borstel of wrijf de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de sjalotten of de ui en hak deze fijn. Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie toe en bak de sjalot of ui met de broccoli 3-4 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze 2-3 minuten mee. Roer de kruidenroomkaas uit met de crème fraîche en voeg dit mengsel toe aan de pan. Breng alles aan de kook en laat de saus even goed doorwarmen. Breng de saus op smaak met peper. Serveer de gekookte pasta met de broccoli-kruidenroomkaassaus.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge