Pasta met bloemkool en pijnboompitten
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de bloemkoolroosjes nog kleiner.
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Bereiding:
Verhit in een kleine braadpan de olie en bak hierin de kipfiletreepjes goudbruin en gaar in 15 minuten.
Schep de pasta en de bloemkoolroosjes in een kookpan, schenk het kokende water erop, roer om en breng het water weer aan de kook. Voeg 1 theelepel zout toe en kook de pasta samen met de bloemkool beetgaar in 10 minuten.
Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem, strooi de pijnboompitjes erin en bak ze, onder af en toe roeren, mooi goudbruin. Neem de pan dan direct van het vuur.
Stort de pasta en de bloemkool in een vergiet en laat ze kort uitlekken.
Meng alles, op de kaas na, in een serveerschaal.
Breng het gerecht op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Strooi er aan tafel naar smaak wat geraspte kaas erover.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.