Passievruchtentaartjes
Receptinformatie
Roer het gelatinepoeder en de suiker door de witte wijn en laat het 10 minuten staan. Halveer intussen de passievruchten en schep het vruchtvlees in een kommetje. Klop de slagroom stijf en spatel de vanillevla erdoor. Verwarm de witte wijn al roerend tot tegen de kook aan, zodat de gelatine oplost. Laat het mengsel al roerend afkoelen tot lauw, het wordt dan dikkig. Roer de passievruchtenpulp met zaden erdoor en laat het verder opstijven. Vul de bladerdeegschelpen met de slagroomvla en verdeel de passievruchtengelei er over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.