Paprikatomatensoep met aardappeltjes, witte bonen en worst
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snipper de ui.
Snijd de rookworst in plakjes. Snijd de chorizo in halve plakjes.
Bereiding:
Verhit in een pan met dikke bodem de olie en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de gesneden paprika’s en de aardappelblokjes erbij, strooi het paprikapoeder er over en roerbak weer 3 minuten. Voeg de tomatenbouillon toe met 2 potten water en de oregano en breng de soep aan de kook. Kook de soep, tot de aardappelblokjes gaar zijn, in 10-12 minuten. Voeg na 5 minuten de bonen met het vocht en de worststukjes toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper. Schep de soep in diepe borden en roer er aan tafel wat crème fraîche door.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.