Paprikataartjes met blauwe kaas en paddenstoelen
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Bedek de bakplaat met bakpapier.
Halveer het brood. Pluk het kruim uit de broodbodems, maar laat rondom een wand van 1-2 cm breedte over. Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Halveer de ui, snijd de helften in smalle partjes, duw de laagjes los.
Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes.
Verbrokkel de blauwschimmelkaas.
Bereiding:
Verhit in een koekenpan de olie en roerbak hierin de uipartjes goudbruin. Schep de paprika en paddestoelen erbij en roerbak 5 minuten.
Klop de eieren met de room, de kruiden en zout en peper naar smaak los.
Verdeel het paprikamengsel er over, bol het hoog op.
Meng de kaasbrokjes met het broodkruim en strooi het over de taartjes. Schenk het eiermengsel er over.
Schuif de bakplaat in de oven. Bak de paprikataartjes in 15-18 minuten goudbruin.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.