stomen

Paprikataartjes met blauwe kaas en paddenstoelen

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Bedek de bakplaat met bakpapier.

Halveer het brood. Pluk het kruim uit de broodbodems, maar laat rondom een wand van 1-2 cm breedte over. Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

Halveer de ui, snijd de helften in smalle partjes, duw de laagjes los.

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes.

Verbrokkel de blauwschimmelkaas.

Bereiding:
Verhit in een koekenpan de olie en roerbak hierin de uipartjes goudbruin. Schep de paprika en paddestoelen erbij en roerbak 5 minuten.

Klop de eieren met de room, de kruiden en zout en peper naar smaak los.

Verdeel het paprikamengsel er over, bol het hoog op.

Meng de kaasbrokjes met het broodkruim en strooi het over de taartjes. Schenk het eiermengsel er over.

Schuif de bakplaat in de oven. Bak de paprikataartjes in 15-18 minuten goudbruin.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge