Paprika-visgoulash
Receptinformatie
Paprika-visgoulash
Verwarm een pan en bak de spekjes in circa 8 minuten krokant. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en het paprikapoeder toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg eventueel een scheutje olie toe. Snijd de champignons in plakjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in gelijke reepjes. Voeg de champignons en de paprika toe aan de pan met spekjes en bak circa 4 minuten mee. Roer de tomatenpuree en de bloem erdoor en bak circa 2 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook. Snijd de koolvis in grove stukken, voeg de vis toe en laat op laag vuur, met de deksel op de pan, circa 6 minuten garen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
Rijst
Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking.
Serveren
Verdeel de rijst en de paprika-visgoulash over borden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.