Papidu gevuld met Parmezaanse kip
Receptinformatie
Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten met een theelepel uit.
Pel het sjalotje en snipper dit fijn.
Snijd de basilicum in reepjes.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet ca. 5 minuten.
Voeg de sjalot toe en fruit deze ca. 5 minuten mee.
Schep het kipmengsel uit de pan en laat het afkoelen.
Roer het afgekoelde kipmengsel met de crème fraiche, Parmezaanse kaas, basilicum, zout en peper door elkaar tot een romige vulling.
Vul de tomaten met de Parmezaanse kip en zet de kapjes op de tomaten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.