Papidu gevuld met couscous
Receptinformatie
Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten met een theelepel uit.
Laat de couscous in heet water wellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel intussen de sjalot en snipper deze fijn.
Hak de peterselie fijn.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schep de pijnboompitten uit de pan.
Verhit olie in de koekenpan en fruit hierin de sjalot ca. 5 minuten.
Schep de gewelde couscous, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, citroensap en rasp door de gefruite sjalot.
Breng de couscous op smaak met zout en peper.
Vul de tomaten met de couscous en zet de kapjes op de tomaten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.