Pannenkoeklasagne met Italiaanse groentemix en kaassaus
Receptinformatie
Voorbereiding:
Splits de eieren, gebruik alleen de dooiers.
Verwarm de oven voor op 200°C. Kies een taartschaal waarin de pannenkoeken passen. Vet de taartschaal in.
Bereiding:
Maak volgens de aanwijzingen op de verpakking een dunne bechamelsaus met de helft van het sauspoeder en 31/2 dl melk. Laat de saus wat afkoelen. Roer de eierdooiers en 75 gram geraspte kaas er door.
Verhit in een kleine wok of braadpan de olie en roerbak hierin de groente 3-4 minuten. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel aan de kook.
Leg een pannenkoek onderin de taartschaal. Verdeel een deel van het groentemengsel er over en lepel er wat bechamelsaus over. Leg de tweede pannenkoek er op. Vul de schaal zo in lagen op en eindig met bechamelsaus. Strooi de rest van de kaas er over.
Bak de pannenkoeklasagne in 15-20 minuten mooi goudbruin en gaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.