stomen

Pannenkoekentaart met geitenkaas en andijviesalade

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een quiche- of taartschaal in met boter.
Verkruimel de geitenkaas.
Hak de walnoten grof.
Snijd de bosuitjes in smalle ringen.
Snijd de appel in smalle partjes en snijd de partjes in reepjes.

Bereiding:
Leg in de quichevorm een pannenkoek en bestrijk deze met honing en strooi er 1/3 deel van de geitenkaas en 1/4 deel van de walnoten over. Leg daarop een tweede pannenkoek en beleg deze op dezelfde wijze, evenals een derde pannenkoek. Dek de stapel af met de vierde pannenkoek. Schuif de quichevorm in de oven en bak de pannenkoeken’taart’ 10 minuten, zodat de pannenkoeken warm worden en de geitenkaas smelt.

Meng de gemengde andijviesla met bosui, appel en mosterddressing en verdeel de salade over twee borden.

Snijd de pannenkoekentaart in punten en schik ze naast de salade op de borden. Schenk over elke punt nog wat honing. Strooi over pannenkoekpunten en salade de rest van de walnoten.