Pannenkoek met appel en kaneel
Receptinformatie
Hoofdgerecht
10-20 min
- Maak het pannenkoekenbeslag klaar (bloem, ei en melk te mixen)
- Verhit de koekenpan met een klontje boter en bak 4 pannenkoeken.
- Houd de pannenkoeken warm onder aluminiumfolie of in de oven.
- Haal met een appelboor het klokhuis uit de appels. Snij de appels in dunne plakjes. Je hoeft ze niet te schillen. Bestrooi de appelplakjes ze met kaneel.
- Smelt wat boter in de koekenpan en bak de appelschijfjes aan beide kanten goudbruin (ongeveer 2 min.)
- Leg de pannenkoek op een bord en verdeel de appelschijfjes erover. Vouw de pannenkoeken dicht als een envelopje. Bestrooi met poedersuiker en smullen!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.