stomen

Paksoi uit de wok met mangosalade

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Mie

Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Paksoi uit de wok

Pel en snijd de knoflook grof. Snijd de paksoi in repen.

Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, komijnpoeder en de pinda’s circa 2 minuten. Voeg de paksoi toe, bak circa 3 minuten mee en meng de taugé erdoor. Voeg de garnalen toe en warm goed door. Breng op smaak met de sesamolie en versgemalen peper.

Eieren

Breng een pan met water aan de kook.

Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en halveer de eieren.

Mangosalade

Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Snijd de komkommer in blokjes.

Meng in een kom de mango, komkommer, pinda’s en de sesamolie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de mie over borden. Schep de paksoi op de mie, verdeel de mangosalade eroverheen en leg de eieren erop.