Paellaomelet met gemengde sla
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snipper de ui.
Hak de knoflooktenen fijn.
Verwijder de lelijke stukken takjes van de koriander, laat ze verder heel.
Bereiding:
Verhit in een hapjespan of diepe koekenpan de olie. Fruit hierin de ui glazig. Schep de paella er in en bak de paella al omscheppend 3 minuten. Voeg de knoflook toe.
Klop de eieren los met 4 eetlepels water en zout en peper naar smaak. Schenk de eieren over de paella in de pan en roer het om, zodat het eiermengsel gelijkmatig wordt verdeeld. Leg een deksel op de pan en laat de omelet op halfhoog vuur zachtjes gaar worden en bovenop droog. Keer de omelet voorzichtig met behulp van een plat bord of het deksel. Bak de onderkant snel goudbruin.
Meng de gemengde sla vlak voor het serveren met de dressing.
Snijd de paellaomelet in punten en verdeel het koriandergroen erover. Serveer de omelet met de salade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.