stomen

Paddenstoelen pastasalade met pecannoten

Receptinformatie

Pasta
Lunchgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Kook de pasta in ruim water met 1 eetlepel olie beetgaar. Giet de pasta af, overgiet hem met koud stromend water en laat hem goed uitlekken. Wrijf intussen de paddestoelen schoon met keukenpapier of borstel ze schoon en snijd grote exemplaren in stukjes. Maak de paprika schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd hem in ragdunne reepjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in dunne boogjes. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Verhit een wok of royale hapjespan en giet de olie in de hete pan. Voeg de paddestoelen toe en bak deze 2 – 3 minuten mee onder regelmatig omscheppen. Laat het mengsel enigszins afkoelen. Vermeng de uitgelekte pasta met het paddestoelen mengsel. Schep de reepjes paprika en bleekselderij boogjes door de pasta. Maak de dressing door de ingrediënten te vermengen. Schenk de dressing over de salade, strooi de pecannoten eroverheen en meng alles zorgvuldig.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge