Paddenstoelen gevuld met soufflé met knoflookbieslook
Receptinformatie
Warm de oven voor op 175°C. Kook de portabellas in 1/2 liter kokend water met de bouillontablet 5 minuten. Snijd de stelen uit de portabellas en hak ze fijn. Leg de paddestoelenhoeden met de onderkant naar boven in een ingevette ovenschaal. Snijd de knoflookbieslook en het groen van de takjes peterselie fijn. Klop de roomkaas los met 2 eierdooiers en roer de knoflookbieslook en peterselie, de fijngehakte paddestoelstelen en wat zout en peper naar smaak erbij. Klop de eiwitten in een schone kom stijf en spatel ze door het dooiermengsel. Vul de paddestoelenhoeden hiermee. Zet de ovenschaal onderin de oven en laat de vulling in 25 minuten rijzen en goudbruin kleuren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.