stomen

Paddenstoelen gevuld met soufflé met knoflookbieslook

Receptinformatie

Voorgerecht
30-40 min

Warm de oven voor op 175°C. Kook de portabellas in 1/2 liter kokend water met de bouillontablet 5 minuten. Snijd de stelen uit de portabellas en hak ze fijn. Leg de paddestoelenhoeden met de onderkant naar boven in een ingevette ovenschaal. Snijd de knoflookbieslook en het groen van de takjes peterselie fijn. Klop de roomkaas los met 2 eierdooiers en roer de knoflookbieslook en peterselie, de fijngehakte paddestoelstelen en wat zout en peper naar smaak erbij. Klop de eiwitten in een schone kom stijf en spatel ze door het dooiermengsel. Vul de paddestoelenhoeden hiermee. Zet de ovenschaal onderin de oven en laat de vulling in 25 minuten rijzen en goudbruin kleuren.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge