stomen

Ovenschotel van vis met tomaten met aardappel-andijviesalade

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in.
Snipper de ui.
Snipper de knoflook.
Pluk de blaadjes van de helft van de kruidenblaadjes af en snijd de blaadjes fijn.
Snijd de tomaten in halve plakjes.
Snijd de komkommer in blokjes.

Bereiding:
Leg de visfilet in de ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper.

Meng de gesnipperde ui, knoflook en kruiden en verdeel dit over de visfilet. Dek het af met de plakjes tomaat en druppel er olijfolie over. Zet de schotel in de voorverwarmde oven en laat de vis in 15-20 minuten gaar worden.

Schep de aardappelsalade in een slakom en maak het wat losser. Meng vlak voor het serveren luchtig de komkommerblokjes en gesneden andijvie erdoor.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge