stomen

Oosterse miesoep met groentemix, vlees en garnalen

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 6 dl water aan de kook.
Hak de varkensvleesreepjes kleiner.
Snipper het wit van de bosuitjes, knip het groen in ringen.

Bereiding:
Verhit in een wok of braadpan de olie en bak hierin het fijngehakte varkensvlees goudbruin. Voeg het wit van de uitjes en de kruidenmix toe en roerbak 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 2 minuten. Voeg het kokende water en de kippenbouillon met stukjes kip toe en breng het geheel aan de kook. Dek de wok of pan af en kook de soep zachtjes 10 minuten door. Voeg na 8 minuten de garnalen en de mie toe en laat de mie in de soep gaar worden.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge