Oosterse mie met kip en beukenzwammen
Receptinformatie
Verder: keukenpapier (of een borsteltje)
1. Maak de paddenstoelen met keukenpapier (of een borsteltje) schoon. Snijd indien nodig een klein stukje van de onderzijde van de steel en laat de kleine paddenstoelen verder heel. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en hak de rode peper fijn. Maak de peultjes schoon.
2. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kipblokjes met rode peper ca. 5 minuten. Kook intussen de mie in een pan met ruim kokend water en zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
3. Roerbak de peultjes ca. 1 minuut met de kip mee. Voeg de lente-ui en paddenstoelen aan de kip toe en roerbak deze ca. 1-2 minuten mee. Giet de mie af en schep deze door het paddenstoelenmengsel.
4. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer deze met cashewnoten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.