Minipaprika's gevuld met eiersalande
Receptinformatie
Snijdt de kapjes van de paprika’s en verwijder zo nodig zaad en zaadlijsten. Bewaar de kapjes. Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en pel ze. Meng de ui, appel, fritessaus, yoghurt, mosterd en kerriepoeder goed door elkaar. Snijdt de eieren in hele kleine stukjes en schep deze voorzichtig door het mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Vul de paprika’s met de salade, zet de kapjes er weer - schuin - op en laat er een sprietje bieslook uitsteken. Serveer de paprika’s als borrelhapje of als onderdeel van een buffet. Serveer er 3 per persoon als voor- of lunchgerecht.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.