Mini paprika's gevuld met ricotta
Receptinformatie
Snijd de kapjes van de paprika’s en verwijder zo nodig zaad en zaadlijsten. Bewaar de kapjes.
Verwarm de oven voor op 175ºC. Druppel in elke uitgeholde paprika een beetje olijfolie en leg er 1-2 basilicumblaadjes in. Klop de eieren los met de ricotta, zout en peper. Vul de paprika’s met het ricottamengsel en bak de paprika’s 25-30 minuten tot de eieren zijn gesold. Zet de laatste paar minuten de kapjes er weer op. Pureer of prak de ansjovisfilets en de kappertjes met de olijfolie tot een gladde saus. Serveer de warme paprika’s met de koude ansjovissaus.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.