Mini paprika's gevuld met radijskwark
Receptinformatie
Snijdt de kapjes van de paprika’s en verwijder zo nodig zaad en zaadlijsten. Bewaar de kapjes.
Roer de kwark uit met zout, peper en veel fijngeknipte bieslook. Maak de radijsjes schoon, snijdt ze in hele kleine stukjes en schep ze door de kwark. Vul de uitgeholde paprika’s met het kwarkmengsel, zet de kapjes er weer - schuin - op en garneer met een sprietje bieslook. Lekker als borrelhapje, lunch- of voorgerecht met een sneetje stokbrood, maar ook als bijgerecht bij de barbecue.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.