stomen

Mini paprika's gevuld met appelkoolsalade

Receptinformatie

Lunchgerecht
30-40 min

Snijdt de kapjes van de paprika’s en verwijder zo nodig zaad en zaadlijsten. Bewaar de kapjes.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en rasp de appel fijn. Bedruppel de appelrasp met citroensap. Maak de kool schoon en snijdt of schaaf de kool heel fijn. Maak de bleekselderij schoon en snijdt de stengel in hele kleine stukjes. Maak de dressing door de olie, wijnazijn, mayonaise, mosterd, zout en peper goed te mengen en schep de dressing door de salade. Vul de paprika’s met de salade en zet de kapjes er weer – schuin - op. Serveer de paprika’s als een borrelhapje of als onderdeel van een buffet. Serveer er 3 per persoon als borrelhapje, buffet, lunch- of voorgerecht.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge