Miesoep met bleekselderij en kip
Receptinformatie
Breng in een waterkoker 3/4 liter water aan de kook.
Halveer de ui, snijd de helften in smalle partjes en maak ze los.
Snijd de bleekselderij in smalle schuine stukjes.
Halveer het pepertje, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Verhit de wok droog voor, schenk langs de rand de olie erin.
Schep de ui er in en roerbak 1 minuut. Voeg de bleekselderij, peper en boemboe toe en roerbak 2 minuten.
Schenk het kokende water erin, roer om en breng het water aan de kook.
Voeg de kippenbouillontabletten toe, breng de soep aan de kook. Voeg de eiermie en de garnalen erbij en kook de soep zachtjes 2-3 minuten door.
Pluk intussen de blaadjes van de koriander af en snijd ze wat fijner. Bestrooi de soep van het vuur af met de koriander.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.