Mie met Chinese roerbakgroente en ketjapvlees
Receptinformatie
Roer in een kom de ketjap, honing, sambal, gemberpoeder en knoflook tot een gladde marinade en marineer het vlees hierin 5 minuten.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin het vlees met de marinade ca. 5 minuten.
Kook intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Roerbak de roerbakgroenten 3-5 minuten met het vlees mee.
Giet de mie af en roerbak deze kort met het vlees mee.
Verdeel de mie over vier borden en garneer de mie met cashewnoten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.