Mexicaanse zoete mini paprika's met gehakt
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de mini paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Pel het sjalotje en snipper dit fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg het sjalotje en de tacokruiden aan het gehakt toe en bak deze ca. 5 minuten op zacht vuur mee. Los intussen het stuk bouillonblokje in 100 ml kokend water op. Schenk de bouillon in de ovenschaal. Vul de paprika helften met gehakt. Zet de gevulde paprika’s in de ovenschaal en gaar de paprika’s ca. 15 minuten in het midden van de oven. Serveer de paprika’s warm.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.