Mexicaanse tortilla’s met spruiten
Receptinformatie
Maak de spruiten schoon, was ze en snijd ze doormidden. Kook ze in circa 7 minuten gaar. Laat de kidneybonen uitlekken. Voeg de bonen toe en warm ze zachtjes mee. Voeg op het laatst de spruiten toe en laat alles door en door warm worden. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook met de komijnpoeder goudgeel. Was en droog de sla en tomaten. Snijd de sla in reepjes en de tomaten in plakken. Bak de tortilla’s snel om en om knapperig. Beleg de tortilla’s met reepjes sla, het spruitenmengsel, plakken tomaat, geraspte kaas, saus naar keuze en een lepel zure room.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.