stomen

Mexicaans roergebakken paksoi met rundergehakt, kidneybonen en limoen

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Haal de paksoi los en snijd zowel de groene bladeren als de witte stengels in stukjes. Snijd de champignons in vieren en pel en snipper de ui. Rasp de schil van de limoen en pers deze vervolgens uit. Pel de tomaten, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat de kidneybonen uitlekken. Verhit de olie in een wok en rul hierin het rundergehakt snel en bruin. Voeg de ui toe en roerbak ca. 3 minuten. Schep de paksoi, het limoensap, de kidneybonen en de tomaat blokjes erdoor en roerbak dit geheel ca. 4 minuten. Meng de champignons erdoor en breng op smaak met het limoensap, de chilisaus, de chilipoeder en de gemalen komijn. Warm alles even goed door en schep een bergje zure room in het midden. Steek de tacochips er rond omheen en serveer direct. Lekker met een avocado salade.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge