stomen

Met worteltjes en roomkaas gevulde cannelloni

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Snijd het peterseliegroen fijn.
Wrijf de beschuiten fijn.
Warm de oven voor op 200°C. Vet een rechthoekige ovenschaal in.

Bereiding:
Leg de worteltjes in een kookpan, schenk er 3 dl kokend water op en kook de worteltjes in 10 minuten beetgaar.

Schenk het kokende water in een ruime pan, breng het water opnieuw aan de kook, voeg 1 theelepel zout toe. Kook hierin de cannelloni per 4 tegelijk in 2 minuten zacht.

Roer de helft van de geraspte kaas, de peterselie en het beschuitkruim door de bieslookroomkaas. Schep het in een spuitzak met glad mondje.

Bereid de béchamelsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vul de cannelloni elk met 3 worteltjes en spuit er een deel van het roomkaasmengsel bij. Leg ze in de ovenschaal. Schenk de béchamelsaus erover, strooi de rest van de kaas erover. Laat het gerecht in de oven in 25 minuten bruin en verder gaar bakken.