Meloensalade met vis en limoendressing
Receptinformatie
Voorgerecht
20-30 min
Dressing:
Roer in kom zout, peper en limoensap door elkaar tot zout is opgelost. Voeg olijfolie, limoenschil, honing, mosterd en lente-uitje toe en roer alles goed door elkaar.Voor verdere bereiding: Was komkommer en rasp deze in dunne plakken. Verwijder met lepel meloenpitten en maak met meloenboor mooie meloenbolletjes. Verdeel sla, komkommer, meloenbolletjes en basilicum over 4 borden. Snijd zalm in repen. Verdeel zalm en garnalen over salade en schenk dressing over salade. Direct serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.