Mediterrane tomatenschotel met rijst
Receptinformatie
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Vet een ovenschaal in met boter en verwarm de oven voor op 220 C. Vermeng de olie met de kruiden. Pel de knoflook en pers hem uit boven het kruidenmengsel. Op smaak brengen met zout en peper.
Was de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de zaadjes. Leg ze in de ovenschaal en giet hierover de kruidenolie. Laat de tomatenschotel in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden. Bestrooien met peterselie of dragon, serveren met de rijst.
Geef er eventueel witbrood bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.