Macaroni met zeevruchten en groentemix in pestosaus
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Boen de citroen schoon, rasp de schil af en pers de vrucht uit.
Bereiding:
Strooi de macaroni in een kookpan, schenk het kokende water erop, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg desgewenst 1 theelepel zout toe en kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de zeevruchtencocktail om met 1 eetlepel citroensap.
Verhit intussen in een wok of hapjespan de olie en roerbak hierin de groentemix 5 minuten. Schep de zeevruchtencocktail erbij en roerbak 1 minuut. Schep citroenrasp, pesto en olijven er door het warm het gerecht nog even door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Laat de macaroni in een vergiet kort uitlekken en schep het door het zeevruchten-groentemengsel in de pan.
Serveer het gerecht direct.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.