stomen

Macaroni met spruitjes-gehaktsaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Hak de spruitjes klein.
Hak de champignons klein

Bereiding:
Strooi de macaroni in een kookpan, schenk het kokende water erop, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg eventueel 1 theelepel zout toe en kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een braadpan droog voor. Schep het gehakt er in en roerbak het op hoog vuur bruin en rul. Temper het vuur. Schep de soepgroente en champignons erbij en roerbak 3-4 minuten. Voeg de spruitjes, tomatensaus en wijn toe, roer het geheel om en breng het aan de kook. Dek de pan af en stoof de saus zachtjes 15 minuten. Schep op het laatst de olijven erbij.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge