Macaroni met spruitjes-gehaktsaus
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Hak de spruitjes klein.
Hak de champignons klein
Bereiding:
Strooi de macaroni in een kookpan, schenk het kokende water erop, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg eventueel 1 theelepel zout toe en kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een braadpan droog voor. Schep het gehakt er in en roerbak het op hoog vuur bruin en rul. Temper het vuur. Schep de soepgroente en champignons erbij en roerbak 3-4 minuten. Voeg de spruitjes, tomatensaus en wijn toe, roer het geheel om en breng het aan de kook. Dek de pan af en stoof de saus zachtjes 15 minuten. Schep op het laatst de olijven erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.